Admiral este un cazinou cu tradiție în România și nu numai. De fapt, cazinoul face parte din grupul Novomatic, grup ce a produs cele mai jucate sloturi din lume: Lucky Lady Charm, Book of Ra și Sizzling Hot. Practic în orice sală de joc intri sau în orice cazinou grandios, vei putea să joci aceste sloturi. Din 2017 au intrat și în mediul online de la noi. Din portofoliul lor nu lipsesc sloturile menționate mai sus dar au o gamă muuult mai variată.

Cum să efectuezi o primă depunere pe Admiral

În acest moment bonusul pentru prima depunere este de 100% până la 800 RON. În traducere liberă, pentru orice dupunere în limita a 800 RON, banii tăi efectivi de joc se vor dubla. În plus vei mai primi încă 200 RON fără depunere și 75 Rotiri Gratuite, exclusiv din partea La Alt Nivel.

Mai jos poți vedea cum poți transfera bani în contul tău de jucător:

Metodă de plată Minim depunere Maxim depunere
Card de credit/debit 30 RON 45.000 RON
Card Paysafe 30 RON 45.000 RON
Neteller 30 RON 45.000 RON
Skrill 30 RON 45.000 RON
Plăți In-Shop 30 RON 45.000 RON

 

Important! Folosirea portofelelor electronice (Neteller și Skrill) nu pot fi utilizate în cazul în care vrei  să te bucuri de bonusul de bun venit.

Plățile sunt securizate prin sisteme de criptare ultraperformante astfel încât nu vei întâmpina probleme. Dacă totuși nu ești confortabil cu tranzacțiile online, la Admiral ai avantajul că poți merge în orice sală de joc Admiral și poți transfera banii direct în contul tău de jucător.


ADMIRAL
100% Bonus Pana la 900 RON + 100 RON Gratis + 50 Rotiri Gratis
Ai nevoie de ajutor?
Admiral este un cazinou cu tradiție în România și nu numai. De fapt, cazinoul face parte din grupul Novomatic, grup ce a produs cele mai jucate sloturi din lume: Lucky Lady Charm, Book of Ra și Sizzling Hot. Practic în orice sală de joc intri sau în orice cazinou grandios, vei putea să joci aceste sloturi. Din 2017 au intrat și în mediul online de la noi. Din portofoliul lor nu lipsesc sloturile menționate mai sus dar au o gamă muuult mai variată. Cum să efectuezi o primă depunere pe Admiral În acest moment bonusul pentru prima depunere este de 100% până la 800 RON. În traducere liberă, pentru orice dupunere în limita a 800 RON, banii tăi efectivi de joc se vor dubla. În plus vei mai primi încă 200 RON fără depunere și 75 Rotiri Gratuite, exclusiv din partea La Alt Nivel. Mai jos poți vedea cum poți transfera bani în contul tău de jucător:
Metodă de plată Minim depunere Maxim depunere
Card de credit/debit 30 RON 45.000 RON
Card Paysafe 30 RON 45.000 RON
Neteller 30 RON 45.000 RON
Skrill 30 RON 45.000 RON
Plăți In-Shop 30 RON 45.000 RON
  Important! Folosirea portofelelor electronice (Neteller și Skrill) nu pot fi utilizate în cazul în care vrei  să te bucuri de bonusul de bun venit. Plățile sunt securizate prin sisteme de criptare ultraperformante astfel încât nu vei întâmpina probleme. Dacă totuși nu ești confortabil cu tranzacțiile online, la Admiral ai avantajul că poți merge în orice sală de joc Admiral și poți transfera banii direct în contul tău de jucător.

ADMIRAL

Admiral împreună cu La Alt Nivel Casino îți oferă promoții la fiecare pas. Este cazinoul cu cel mai mare bonus fără depunere, iar prin intermediul La Alt Nivel o să primești mai mult, doar pentru că te înregistrezi cu noi.

Citește mai jos pas cu pas cum să obții bonusul de 200 RON fără depunere și 75 de Rotiri Gratuite!

  • Completarea numelui, prenumelui, adresei de e-mail și creearea unei parole deschide propriu zis procesul de înregistrare.
  • Ulterior ți se va cere să confirimi adresa de e-mail. Prin urmare vei primi un mail de la Admiral cu un link. Imediat după ce vei da click vei finaliza procesul de confirmare a adresei de e-mail. Aici intervine bonusul nostru exclusiv, deoarece vei primi 75 de rotiri gratuite după ce treci de acest pas.

Rotirile gratuite vor fi acordate la alegere la unul dintre sloturile Book of Ra deluxe, Sizzling Hot deluxe, Lucky Lady s Charm sau Plenty of Fruit.

  • Completarea datelor tale personale: nume, prenume, adresă, CNP etc este pasul următor care te aduce mai aproape de bonusul de 200 RON fără depunere.
  • Ulterior, în secțiunea 200 RON Extra, poți încărca documentele necesare validării: o copie după buletin și o factură recentă (de la utilități). Dacă nu ai o astfel de factură, poți folosi una de la mariile magazine online sau un extras de cont. Important este ca aceste documente să nu fie mai vechi de 3 luni iar adresa din buletin să corespundă cu cea de pe factură.

Dacă ești căsătorit/ă iar facturile sunt pe numele soțului/ soției acestea vor fi luate în considerare.

Poți încărca documentele direct pe site, sau le poți trimite la adresa asistentaclienti@admiral.ro

  • După validare vei primi 200 RON fără depunere în contul tău de jucător.

 

Aș vrea să lămuresc câteva aspecte despre validare. Acesta este un pas absolut obligatoriu în oriunde ați juca. Practic, cazinourile online sunt obligate prin lege să verifice toți jucătorii. Este o metodă de protejare a minorilor și de prevenire a fraudelor. Dacă în decursul unei luni de la crearea contului nu îți validezi contul, cazinoul are obligația de a-ți închide contul până la demonstrarea identității. Aceasta nu este o practică ce se aplică strict în mediul online. În marile cazinouri nu poți intra fără un act de identitate. Chiar și în sălile de joc de cartier, la revendicarea câștigurilor trebuie să dai CNP-ul.


Comentarii


DE ADAUGAT PARTEA CU COMENTARII

Subscribe

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a primii cele mai bune oferte.

Sari la bara de unelte