5 trăsături pe care o femeie le admiră la un bărbat

Categorie: oameni relatii | 0 comentarii

Un subiect de interes, atât pentru bărbați, dar și pentru femei. Așadar, dacă îți dorești o relație cu o femeie puternică, iată de ce anume să ții cont. Iar dacă te consideri o femeie puternică, află ce calități ar trebui să cauți la un bărbat.

Inteligența

Era perfect normal să începem cu această trăsătură. O femeie care știe ce vrea de la un bărbat și implicit, de la o relație, va căuta un partener educat, cu o cultură generală vastă. Un bărbat care gândește înainte să vorbească sau să acționeze este ideal. Cineva care nu se sfiește să participe la conversații avansate și care știe întotdeauna ce e de făcut într-o situația complicată va oferi încredere partenerei sale. Cu alte cuvinte, inteligența este obligatorie.

Independența

Dacă ești în căutarea unei femei puternice, ai face bine să nu o confunzi cu propria mamă. O astfel de femeie își dorește un partener cu care să poată împărți sarcinile casnice, care să o sprijine și să o ajute. De asemenea, bărbatul ideal va trebui să fie unul hotărât, apt din punct de vedere financiar, care să împărtășească principii și valori comune cu partenera sa.

Spiritul dinamic

Un bărbat activ, alături de care nu te poți plictisi urcă în topul preferințelor oricărei femei. Aceasta va opta pentru un bărbat axat pe o dezvoltare personală constantă. Ne referim aici la o dezvoltare profesională, dar și la una socială. Un bărbat cu o viață socială activă, căruia îi place să învețe și să descopere va fi pe placul unei femei puternice, care își dorește să evolueze, dar să se și distreze.

Interesul pentru aspectul său

Un bărbat care nu ține cont de felul în care arăta va fi eliminat din start de pe listă. Acesta trebuie să se îngrijească de corpul său și să acorde o mare importanță igienei. O femeie adevărată își va dori lângă ea un partener curat, aranjat, stilat.

Afecțiunea

O femeie puternică are aceleași nevoi afective ca oricine altcineva. Ea va aprecia mereu un bărbat care știe cum să o facă să se simtă iubită și importantă. Va căuta un bărbat alături de care se va simți răsfățată, care va reuși să o detensioneze, să o protejeze și să o înțeleagă.

Concluzie

O femeie puternică își va dori un bărbat cel puțin la fel de puternic, care să țină pasul cu ea. Dar o femeie puternică va avea, la rândul ei, ce să-i ofere. În linii mari, o relație serioasă, de viitor.

 


Comentarii


Lasa un comentariu

avatar

Subscribe

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a primii cele mai bune oferte.

Sari la bara de unelte