4 motive pentru care bărbații se retrag dintr-o relație abia începută

Categorie: oameni relatii | 0 comentarii

Simțeai că totul merge perfect și că în sfârșit ți-ai găsit alesul? Părea entuziasmat să-și facă planuri alături de tine, dar dintr-odată, face pași înapoi? Iată câteva motive pentru care noul partener a devenit distant după un timp foarte scurt de relație. Poate acum vei înțelege și vei reflecta mai bine asupra atitudinii pe care să o ai.

Este nehotărât

Bărbații nehotărâți, dar care își doresc totuși să aibă o relație, se îndreaptă spre mai multe femei deodată. Așadar, cel mai probabil te păstrează ca iubită oficială, în timp ce nu ezită să abordeze și alte femei pentru a vedea dacă poate găsi ceva mai interesant. În acest caz, el nu e sigur că-și dorește să aibă o relație de durată alături de tine și e deschis la noi variante. Cel mai indicat sfat ar fi să te retragi înainte să  fie prea târziu. Suferința va fi mai mare cu cât te obișnuiești mai mult cu el. Mai devreme sau mai târziu te vei alege cu o mare dezamăgire.

Are alte priorități

Cu alte cuvinte, nu încapi în planurile lui. Poate în alte circumstanțe sau în alt interval de timp, lucrurile ar fi mers între voi. Dar nu are niciun sens să rămâi în acea relație și să suferi de lipsa atenției lui. În plus, nu ai de unde să știi ce alegere va lua mai târziu. Și după cum sună toate, doar tu vei avea de pierdut. Dacă destinul va vrea să fiți împreună pe viitor, veți fi. În orice caz, nu tu ar trebui să faci primul pas în această situație.

Ai cedat mult prea rapid

De cele mai multe ori, această atitudine îi face pe bărbați să prindă mult prea multă încredere în ei. Dacă tu îi arăți că ești prea disponibilă, acesta va simți că are libertate să facă orice vrea. Se va gândi doar la faptul că tu nu îl vei părăsi. Deci nu va avea nimic de pierdut. Totodată, nu va depune prea multe eforturi să te cucerească și nu îți va acorda atenția necesară. Deși pare mult mai simplu pentru bărbați, aceștia preferă o femeie care se lasă mai greu, tocmai pentru că acesta este farmecul unei relații. Un bărbat trebuie să facă eforturi pentru a te cuceri. Iar tu demonstrezi astfel că nu ești o naivă, cu care el poate face ce vrea.

S-a răzgândit

Așadar, ori s-a prefăcut și clar nu era tipul de bărbat pe care ți-l doreai, ori pur și simplu nu mai vrea. În acest caz, ori a realizat că nu ești ceea ce își dorește, ori nu a avut nicio secundă planuri serioase. Oricum ar fi, e clar că trebuie să-l lași. Oricât de greu ar fi, nu a fost să fie.

Concluzie

Deși nu e atât de simplu precum sună, o despărțire poate fi alegerea optimă în astfel de situații. Nu are niciun sens să forțezi atunci când clar tu ești singura căreia îi pasă. Și în niciun caz nu trebuie să te umilești obligându-l să fie cu tine prin cine știe ce șantaj emoțional. Păstrează-ți demnitatea la vedere și ai încredere în tine că vei găsi persoana potrivită.


Comentarii


Lasa un comentariu

avatar

Subscribe

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a primii cele mai bune oferte.

Sari la bara de unelte