4 trăsături atractive care nu au legătură cu fizicul

Categorie: oameni relatii | 0 comentarii

Este adevărat și normal faptul că suntem atrași, în primă fază, de fizicul unei persoane. Însă la fel de adevărat este că rezumându-ne doar la fizic, relația va fi una superficială. Și, bineînțeles, va avea o durată îndoielnică. De aceea, noi vă prezentăm cele mai irezistibile trăsături care nu au legătură cu fizicul.

Simțul umorului

Pentru că farmecul personal nu poate exista fără un simț al umorului dezvoltat. Și până la urmă, cui nu-i place o persoană haioasă, cu replici amuzante, care știa să detensioneze orice situație și să te facă să zâmbești? Este dovedit faptul că atât bărbații, cât și femeile, preferă un partener care știu cum să-i facă să râdă copios. În plus, carisma pe care o deține o astfel de persoană o va face mult mai dorită decât cineva care poate arăta mult mai bine.

Inteligența

Din acest punct de vedere, vorbim despre un avantaj pentru ambii parteneri. Căci și cel ce petrece timpul cu o persoană inteligentă va avea de câștigat. Fără nicio îndoială, oricine își dorește un partener educat, cu un vocabular dezvoltat, care nu se va da nicicând la o parte dintr-o conversația ce necesită cultură generală. De asemenea, puterea de a gestiona orice situație și de a găsi soluții în orice circumstanță îi face irezistibili.

Încrederea în sine

Nu este de mirare că cei mai apreciați și de succes oameni sunt cei ce au încredere în forțele proprii. Bineînțeles, această încredere trebuie să vină în urma unor realizări, nu doar din vorbe. Pentru aceste persoane, ambiția și perseverența sunt calitățile de bază. Iar pentru cei ce îi întâlnesc, ei sunt partenerii perfecți. Desigur, vorbim despre acele persoane care într-adevăr își doresc o relație serioasă, de viitor, alături de un partener care știe ce vrea de la viață.

Înțelegerea

Evident, o relație nu va putea exista fără compromisuri. Pentru aceasta, este vitală puterea de a înțelege partenerul. Nimeni nu-și va dori să aibă alături un partener irascibil,  gata oricând să-ți facă un reproș, căutând nod în papură doar de dragul unei cerți. Persoanele înțelegătoare, care știu să îți aline momentele în care ai o stare proastă, sunt cele mai căutate. Nu spune nimeni să accepți orice, dimpotrivă, însă micile greșeli pot fi trecute cu vederea.

Concluzie

Atracția nu se rezumă nicidecum doar la aspectul fizic. Ea depășește granițele înfățișării, punând în prim-plan trăsăturile ce țin de caracter. Depinde de fiecare dintre noi cât de mult preț punem pe ce se află dincolo de ceea ce putem vedea. Însă un lucru este cert: frumusețea vine din interior.


Comentarii


Lasa un comentariu

avatar

Subscribe

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a primii cele mai bune oferte.

Sari la bara de unelte