Cum îmi măresc șansele de câștig la sloturi?

Categorie: ghid | 0 comentarii
sanse de castig la sloturi

Sloturile sunt cele mai jucate jocuri de casino și fac parte din categoria jocurilor cu șanse fixe. Nu există strategii propriu-zise de câștig însă o bună înțelegere a mecanismului lor te poate ajuta să iei decizii legate de pariere. Uite ce credem noi că este important:

-Înțelegerea liniilor de plată

Liniile de plată sunt numărul de combinații câștigătoare. Un slot poate avea un număr fix sau ajustabil de linii de plată. Evident, cu cât ai mai multe linii de plată cu atât ai mai multe posibilități de a câștiga.

Fiecare pariu plasat pe o rotire va împărți suma de bani la numărul de linii. De aceea câștigurile sunt mai mari atunci când joci pe un număr mai mic de linii.

În final totul se rezumă la ce îți dorești. Un număr mare de linii de plată îți aduce mai multă stabilitate cu șanse mai bune. Un număr mic de linii îți poate aduce câștiguri mai rar, dar mai impresionante.

-Funcțiile speciale

Există sloturi care au anumite funcții în interiorul jocului ce sunt declanșate în timpul unei rotiri. Acestea îți pot mări considerabil câștigul. În plus, noi credem că sunt și mai interactive și mai distractive.

-Pay-out-ul

Reprezintă suma de bani care se întoarce înapoi la jucători. Poți afla mai multe aici.

Îți recomandăm să alegi sloturi cu pay-out-uri cât mai mari pentru a te bucura de șanse mai mari de câștig!


Comentarii


Lasa un comentariu

avatar

Subscribe

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a primii cele mai bune oferte.

Sari la bara de unelte