De ce să joc online?

Categorie: ghid | 0 comentarii
de ce sa joc online

Bonusurile de bun venit

Cui nu îi plac lucrurile gratis? Fie că ai de gând să ai o relație de lungă durată cu un cazinou sau doar vrei să vezi cum este să joci, bonusurile sunt întotdeauna bine venite.

Primul lucru pe care trebuie să îl întețegi despre cazinourile online este faptul că online cheltuielile unui cazinou nu sunt atât de mari cum sunt în locațiile fizice. De aceea online se pot acorda bonusuri jucătorilor.

Poți juca gratis

Mai ales dacă ești curios, îți recomandăm bonusurile fără risc. Evident, într-o locație fizică nu vei primi bani pe care să îi joci la aparate.

Accesibil pentru orice buzunar

               Online poți juca pe mize adaptate oricăui buget. Astfel, poți să te bucuri de un joc de ruletă live pe  mize începâd de la doar 0.5 RON.

Payout Mai Mare

Dacă într-un cazinou fizic payoutul este undeva în jurul procentului de 55%, online poate ajunge și la 98%. (payout = suma de bani care se întoarce la jucător. De ex la un pay-out de 95%, din 100 RON jucați, 95 se vor întoarce la jucători).

Gamă variată de joc

Nu doar că online ai mai multe jocuri cu pay-out-uri mai mari, dar și calitatea grafică este mai bună.

Control mai bun al banilor   

În orice moment știi exact cât ai investit pentru că poți vedea balanța foarte clar în contul tău. Într-un cazinou fizic, poți uita cu ușurință câți bani ai cheltuit.


Comentarii


Lasa un comentariu

avatar

Subscribe

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a primii cele mai bune oferte.

Sari la bara de unelte