Femeia perfectă în viziunea bărbatului – 5 caracteristici esențiale

Categorie: oameni relatii | 0 comentarii

Gusturile nu se discută, tocmai pentru că suntem atât de diferiți. Iar frumusețea, fiind relativă, stă în ochii privitorului. Cu toate că bărbații se declară atrași în principal de femeile care arată bine, în realitate, lucrurile sunt ușor diferite. Caracterul primează, căci frumusețea e și ea trecătoare. Evident fiecare bărbat are în mintea sa prototipul femeii perfecte pentru el. Și, deși este o misiune aproape imposibilă de a contura portretul femeii ideale, există anumite aspecte menite să-i atragă pe toți reprezentanții sexului masculin. Noi îți prezentăm câteva dintre acestea!

Inteligența, arma supremă

Nu e nimic mai sexy ca o femeie deşteaptă. Iar bărbații au început să acorde mare atenție acestui aspect. În fond, inteligența vine la pachet cu multe alte atuuri. Cărui bărbat nu-i place să aibă lângă el o femeie deschisă oricărui subiect? Aceștia se simt stimulați și atrași de femeile capabile să inițieze conversații interesante. Așadar, o pregătire educațională adecvată este baza unei femei ideale.

Încrederea în sine, motorul unei femei

O femeie mulțumită de ea și încrezătoare în forțele proprii va atrage într-o secundă un bărbat care știe ce să caute. O femeie hotărâtă, care știe ce vrea de la viață și implicit, de la partener, emană siguranță. Și toți sunt în căutarea unei stabilități. Femeia descurcăreață și ambițioasă este considerată o femeie de viitor. Însă mare atenție la depășirea pragului aroganței și încăpățânării!

Feminitatea, slăbiciunea oricărui bărbat

Pentru că feminitatea definește o femeie în adevăratul sens al cuvântului. O femeie sensibilă, delicată și mai presus de toate, îngrijită. O parteneră alături de care bărbatul se simte mândru, iubit și înțeles. Dincolo de orice trăsătură ce poate atrage un bărbat, feminitatea rămâne simbolul reprezentantelor sexului frumos.

Pasiunea, condimentul unei relații

 Cel mai frumos machiaj al unei femei este pasiunea. Pasiunea și senzualitatea unei femei sunt indispensabile pentru a menține vie chimia și dragostea dintre parteneri. O femeie care știe cum să mânuiască farmecele feminine este visul suprem al oricărui bărbat. Ea deține ingredientul secret pentru a-l cuceri în fiecare clipă.

Simțul umorului, cireașa de pe tort

Bărbații consideră simțul umorului feminin o calitate obligatorie atunci când vine vorba de relații. Iar zâmbetul femeii, un medicament împotriva oricărei stări neplăcute. O femeie amuzantă, care știe cum să întrețina o atmosferă veselă și armonioasă, este o femeie alături de care vrei să petreci cât mai mult timp.

Concluzie

Un bărbat adevărat nu va căuta o femeie perfectă la trup, ci una care îl poate atrage prin felul ei de a fi. Pentru că nimic nu poate modela mai bine sufletul unui bărbat, decât femeia de lângă el. Iar acest lucru stă în caracter. Poate nu există un regulament al perfecțiunii feminine, însă un lucru e cert: orice bărbat are în minte un ideal de femeie pe care și-l dorește aproape la bine și la rău.

 

 


Comentarii


Lasa un comentariu

avatar

Subscribe

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a primii cele mai bune oferte.

Sari la bara de unelte