5 obiceiuri de cuplu care vă apropie mai mult

Categorie: atitudine relatii Sfaturi | 0 comentarii

Multe cupluri, după o perioadă îndelungată de relație, încep să nu mai acorde așa mare atenție partenerului ca la început. Pe principiul “odată ce mi-am găsit alesul/aleasa, nu mai are sens să depun vreun efort”. Însă lucrurile nu ar trebui să se desfășoare astfel. Ai luptat pentru această relație și ți-ai dorit să găsești fericirea alături de persoana iubită. Ceea ce înseamnă că trebuie să lupți și mai departe pentru fericirea relației. Noi credem că iubirea merită mai mult de atât, de aceea vă propunem o serie de ritualuri de care să țineți cont în fiecare zi:

Întâlniți-vă zilnic

Poate că programul zilnic nu corespunde, dar asta nu înseamnă că nu există timp, câtuși de puțin, să vă întâlniți. Stabiliți, în funcție de fiecare, când sunteți disponibili să vă vedeți undeva și să uitați pentru moment de toate grijile. Fie că vorbim de un parc, o cafenea sau orice loc, dacă într-adevăr ne dorim, cu siguranță va exista timp. Și acest lucru nu va ajuta doar relația, ci vă va relaxa și binedispune psihic.

Stabiliți 30 de minute pentru a discuta

Preferabil, față în față. Fie după programul de muncă, fie dimineața sau înainte de culcare. Acest obicei vă va face să vă simțiți mult mai ușurați cu privire la tot ce vă apasă în relație…și nu numai. Discutați deschis unul față de celălalt legat de orice problemă întâmpinați și căutați împreună o soluție. Vă veți simți mult mai bine și vă veți continua activitatea mult mai fericiți. De asemenea, comunicând în așa fel zilnic, veți evita tensiunile sau conflictele care pot apărea spontan. Este important doar să fiți sinceri. Partenerul de viață trebuie să fie considerat, înainte de toate, cel mai bun prieten.

Nu ignorați mesele împreună

Poate că nu e posibil să le aveți pe toate împreună, dar cina, sau chiar și micul-dejun, pot fi savurate în doi. Este dovedit faptul că activitățile casnice, realizate împreună, sporesc apropierea dintre parteneri. Pe deasupra, este un mod plăcut și chiar amuzant de a petrece timpul împreună.

Găsiți timp pentru a vă alinta în fiecare zi

Pentru că fiecare dintre noi simte nevoie de acest tip de afecțiune. Jucați-vă împreună, alintați-vă și râdeți mult. Vă veți simți mult mai împliniți și apropiați unul față de celălalt. Niciodată nu e prea prostesc să copilăriți împreună. Ba dimpotrivă. Un moment potrivit de a face acest lucru este seara, înainte de culcare. Îmbrățișați-vă și spuneți-vă cât de mult vă apreciați.

Țineți-vă de un hobby împreună

Fie că e vorba de sport, pictat sau orice altceva vă face plăcere amândurora, un hobby comun este ideal într-o relație fericită. Este o șansă perfectă de a petrece timp prețios în doi, de a comunica și de a vă relaxa. Nu neglijați timpul liber pe care îl aveți și profitați de el pentru a fi împreună.

Concluzie

Credem mult prea mult în ideea că după un timp, chimia dispare din relație, fiind înlocuită cu obișnuința și monotonia. Acest lucru nu este o regulă și depinde doar de noi. Atitudinea pe care o avem față de partener influențează felul în care va decurge pe viitor relația. Dacă ne-am dorit atât de tare să ne găsim, ar trebui să apreciem mai tare că a fost posibil.

 


Comentarii


Lasa un comentariu

avatar

Subscribe

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a primii cele mai bune oferte.

Sari la bara de unelte