5 Sfaturi pentru un orgasm mai intens

Categorie: Sfaturi | 0 comentarii

1. Activează preludiul

Creșterea oxitocinei ajută cuplurile să aibă orgasme mai intense. Nu ai nevoie de suplimente pentru a crește nivelul acestui hormon, ci doar activități simple precum alintat, îmbrățișat și sărutat. Crește timpul de preludiu pentru ați crește performanțele sexuale.

2. Exerciții

Înscrie-te la un maraton sau programează un meci de tenis. Doar anticiparea unei competiții declanșează un boost de testosteron în femei. Orice creșere în acest hormon crește libidoul, deci este o situație câștigătoare. În plus, sportul stimulează circulația sangvină în zona genitală, ceea ce crește dorința și îți îmbunătățește starea.

3. Amână satisfacția

În loc să te grăbești către linia de finish, oamenii de știință spun că să duci lucrurile în direcția orgasmului și să te oprești, iar apoi să crești iar intensitatea creează orgasme mai bune și mai puternice.

4. Condimentează lucrurile

Înainte de sex fă o baie fierbinte – sau dacă nu ai timp – pune un prosop cald pe zona genitală pentru câteva minute. Căldura crește circulația de sânge către vagin, ducând la o mai bună lubrifiere și sensibilitate.

5. Încearcă metoda tantrică

Folosește puterea respirației pentru ați liniști mintea și a o face foarte atentă la senzații. Deschide-te către plăceri intense prin respirații și legănat în cuplu. 


Comentarii


Lasa un comentariu

avatar

Subscribe

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a primii cele mai bune oferte.

Sari la bara de unelte