Tot ce trebuie să știi despre validare

Categorie: ghid | 0 comentarii
validare

Am primit de la jucătorii La Alt Nivel casino câteva întrebări referitoare la aspect. De ce au nevoie cazinourile de buletinul jucătorilor? Sunt datele personale în siguranță? Ce documente merg trimise? Am să încerc să răspund pe scurt la toate aceste întrebări mai jos.

De ce trebuie să trimit

Validarea contului este un proces obligatoriu prin lege. Pe de o parte această obigație le revine jucătorilor, care trebuie să furnizeze documentele necesare. Pe de altă parte cazinourile trebuie să păstreze confidențialitatea acestor date. În plus, tot prin lege, cazinoul este obligat să închidă contul unui jucător care nu a completat procesul de validare în decurs de o lună.

Acest lucru nu este neapărat nou. Cazinourile mari fizice din România nu permit accesul fără buletin. Chiar și sălile mici de cartier au obligația să ceară un cod numeric personal la eliberarea câștigurilor.

Scopul întregului proces este de a proteja minorii și de a preveni fraudele.

Ce trebuie să trimit

Majoritatea cazinourilor cer pentru validare doar copie după buletin. Cea mai la îndemână opțiune este să faci o poză buletinului cu telefonul mobil. 

Uneori este necesar atunci când vrei să îți ridici câștigurile din cazinou să retrimiți buletinul și uneori este posibil să ți se ceară și o copie după o factură. Aceasta trebuie să fie recentă (din ultimele 3 luni) și poate fi o factură de la utilități.

În cazul în care nu ai o factură pe numele tău, poți folosi o factură pe numele unei rude (soră, frate, părinți, soție/soț) cu condițiile ca adresa din buletin și de pe factură să coincidă și numele de familie să fie același.

Dacă nu te încadrezi nici în această situație, poți trimite o factură de la mariile magazine online sau un extras de cont. 

Când trebuie să trimit

Validarea trebuie făcută în decurs de o lună de la înregistrarea pe site. Un mic pont: Validează imediat contul de jucător atunci  când revendici un bonus la validare (Secțiunea Experiențe Fără Risc).

In cazul în care alegi alt bonus (excepție Admiral și Maxbet) așteaptă vreo 2 săptămâni pentru a primi o nouă ofertă de validare.

În cazul în care nu furnizați documentele, contul tău va fi șters iar toate câștigurile vor fi virate către bugetul de Stat.

Cum trebuie să trimit

În funcție de cazinou acest aspect poate diferi. Unele cazinouri oferă posibilitatea de a încărca documentele direct pe site. O modalitate simplă este să le trimiți pur și simplu către echipa de suport a cazinoului.

Pentru ofertele de bonus la validare poți citi aici pas cu pas cum să le revendici: 50 RON pe Maxbet și 200 RON pe Admiral.

Sunt datele mele în siguranță

Odată trimise documentele poți fi sigur că datele tale sunt securizate. În primul rând pentru că sunt obligați prin lege iar în al doilea rând pentru că un cazinou de renume nu și-ar risca reputația.

Dacă joci în cazinourile recomandate de La Alt Nivel poți fi sigur că ești în siguranță.


Comentarii


Lasa un comentariu

avatar

Subscribe

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a primii cele mai bune oferte.

Sari la bara de unelte