5 motive pentru care bărbații este porci

Categorie: atitudine | 0 comentarii
  1. Bărbații este porci pentru că până acum nu au aflat cum să citească gândurile femeilor. Atâtea investiții în tehnologie, știință, dar unul n-a izbutit să găsească aplicația care receptează impulsul neuronal feminin și îl transformă în dorințe/ supărari exprimate în cuvinte.
  2. Bărbații este porci pentru că sunt vulnerabili și uneori nu spun lucruri pentru că nu vor să dezamăgească doamnele. Că doar ele n-au așa… niște standarde absurde. Ele vor bărbați puternici dar sensibili, romantici dar nu fătălăi, bine crescuți, care sunt suficienți de apropiați de mame când să arate că sunt familiști dar suficient de independenți cât să nu pară pămpălăi.
  3. Bărbații este porci pentru că se uită după alte femei pe stradă. Știm cu toții că femeia când și-a găsit un bărbat merge cu capul în pământ supusă. De fapt, ea nu mai vede fețele altor bărbați. Ea vede ceva așa blurat și estompat.
  4. Bărbații este porci pentru că nu știu când să le dea femeilor dreptate. Adică întotdeauna. În schimb ei se angrenează în polemici care o fac pe femeie extrem de nefericită când înțelege că a bătut-o logica.
  5. Bărbații este porci pentru că așa vrea ei să fie. Pentru că ei de fapt sunt răi și vor să rănească femeile. Nicio șansă să existe altă cauza pentru care uneori sunt porci.
N-ai ce să le faci. Așa e bărbații.


Comentarii


Lasa un comentariu

avatar

Subscribe

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a primii cele mai bune oferte.

Sari la bara de unelte