4 lucruri pe care un bărbat adevărat le face pentru relația voastră

Categorie: relatii | 0 comentarii

Poate crezi că nu există „bărbați adevărați”. Sau poate că nu îți dorești unul. Pe de altă parte, avem o grămadă de bărbați care se consideră bărbați adevărați.

Dacă vrei sa știi dacă ești un bărbat adevărat sau dacă ești într-o relație cu unul, fii atent/atentă la acțuni. Un bărbat adevărat se comportă diferit de un băiat egoist. E un gentleman. 

  1. Un bărbat adevărat își iubește și respectă femeia

Poate nu o iubește tot timpul la fel, dar o iubește. Nu doar trupul ei sau statusul social, ci totul. Este conștient de faptul că indiferent cât de frumos este corpul ei acum, frumusețea fizică se ofilește. Prin urmare își concentrează atenția și dragoastea spre adevărata ei frumusețe, care rezidă în personalitate. O tratează ca pe o doamnă, cu dignitate și respect. Nu îl deranjează să îi gătească masa favorită, să o scoată la cină sau să plătească facturile. De asemenea așteaptă iubire și respect din partea ei.

2. Un bărbat adevărat este dedicat relației complet

Nu înșeală. Este loial partenerei și conștientizează că relațiile au nevoie de muncă multă pentru a se menține puternice și sănătoase. Afecțiunea către femeia sa este un angajament total. Când ești cu un bărbat adevărat, știi că poți să ai încredere în el. Va rămâne credincios indiferent ce se întâmplă și se așteaptă ca și tu să faci la fel.

3. Un bărbat adevărat își protejează partenera fizic și emoțional

Nu că o femeie nu se poate proteja și apăra singură, dar el tot este lângă ea. O protejează în multiple feluri, inclusiv oferindu-i securitate financiară și alinând-o. Nu se dă în lături de la a arunca un pumn pentru a o proteja de agresiune fizică. Însă, se gândește înainte să acționeze. Nu face niciodată o mișcare până nu este sigur că toate detaliile sunt stabilite. Mișcările sale sunt calculate, deliberate și asumate. Abuzul de orice tip nu este niciodată o problemă când ești cu el. E atent și tratează pe toată lumea cu bunătate. 

4. Un bărbat adevărat își satisface partenera mental și sexual

Știe că majoritatea timpului într-o relație este petrecut făcut lucruri non-fizice, non-sexuale. Pe lângă a-i șopti cât de frumoasă este sau cum va face dragoste cu ea pasional, acesta se angajează de asemenea în discuții importante despre viață, face planuri cu ea despre viitor și face glume pentru a detensiona atmosfera. 

 


Comentarii


Lasa un comentariu

avatar

Subscribe

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a primii cele mai bune oferte.

Sari la bara de unelte