13 Idei Picante Pe Care să Le Încerci În Pat

Categorie: ganduri relatii | 0 comentarii

Cu toții am văzut în filme și am citit destule idei sexy, dar câți dintre noi le-am și aplicat vreodată? Dacă îți dorești să stârnești lucrurile în dormitor, există mai multe modalități să o faci. De aceea ți-am pregătit nici mai mult nici mai puțin de 13  idei pe care să le încerci.

1. Du acțiunea la … oglindă

Data viitoare când lucrurile se încing, șoptește în urechea partenerului tău cât de bine arată și sugerează-i să aveți o vedere mai bună. Condu-l la o oglindă, apleacă-te în fața ei și lasă lucrurile să meargă de la sine. De asemenea o idee bună este să ai o oglindă lângă pat ca să vă puteți vedea din diferite poziții.

2. Vorbește murdar

Descrie ce simți,  oferind direcționări subtile și spunând ce vrei să ți se facă. Vei descoperi că să șoptești cum se simte o anumită atingere accentuează ceea ce simți în momentul acela.

3. Fă lucrurile cool

Un cub de gheață este cea mai ieftină jucărie sexuală disponibilă, perfectă pentru a o plimba peste corpul partenerului tău când lucrurile se încing ca să îi ofere senzații răcoritoare.

4. Trimite un mesaj îndrăzneț

Fii pe cât de curajos pe cât îți permite vocabularul. Poți să trimiți un mesaj simplu, sugestiv, cum ar fi „De-abia aștept să te ating în seara asta”, sau ceva mai îndrăzneț, cum ar fi o descriere a ce îi vei face partenerului în seara asta imediat ce intră pe ușă.

5. Leagă-ți partenerul

Poate că te-ai ferit de asta până acum pentru ți s-a părut prea mult să cumperi cătușe sau sfoară. Daca acesta este cazul, încearcă ceva mai subtil, cum ar fi o cravată sau o eșarfă. Înfășoar-o jucăuș în jurul încheieturilor partenerului, prinde-le de un scaun și coboară. Dacă vrei ceva mai submisiv, roagă-ți partenerul să te lege de pat și să facă ce dorește cu tine.

6. Leagă-l la ochi

Poți să folosești aceeași cravată și să o folosești pentru ochi, ferind de partenerul tău următoarele tale mișcări, sau să ți se ia ție privirea înainte să îți facă diverse lucruri. Când blochezi un simț, corpul tău le intensifică pe celelalte. Atingerea se va simți extra electrică și surprinzătoare.

7. Mușcă

Mușcatul în timpul sexului este un semn de pasiune. E un pic sălbatic și foarte sexy – modalitata perfectă să arăți cât de excitat ești. În timp ce vă sărutați, testează apele mușcând ușor.

8. Încearcă un preludiu foarte relaxant

Două cuvinte: masaj dezbrăcat. În aceste vremuri stresante, oferă-i partenerului tău un masaj senzual. Pentru asta nu ai nevoie decât de o loțiune și să fii pregătit că lucrurile se vor încinge foarte repede.

9. Costumează-te 

Dacă de regulă umbli prin casă în pantaloni de trening, aranjează-te înainte de sex pentru a intra în stare. Și de ce să nu încerci și o uniformă? Dacă vrei să ieși din rutină, costumează-te în doctor sau în menajeră franțuzească.

10. Bate-l la fund

Acest lucru poate fi foarte hot. Acestea fiind spuse, testează apele cu ceva lejer, și dacă pare că le place ceea ce faci, poti să intensifici loviturile.

11. Trage-l de păr

Nu subestima atracția acestui gest. Data viitoare când coboară, plimbă-ți degetele prin părul partenerului, trage un pic și vezi cum îi place. Trucul ca să creezi o senzație plăcută mai degrabă decât durere este să apuci o bucată mai mare de păr. 

12. Devino zgomotos

Nu trebuie să îți fie frică să te exprimi. Există o libertate incredibilă în vocalizarea lucrurilor pe care le vrei – și îți garantăm că persoana iubită va fi atentă la toate sunetele ale.

13. Lasă-ți partenerul să te privească când te masturbezi

Acesta este un lucru curajos, dar să faci un astfel de spectacol poate fi foarte satisfăcător. Uită-te în ochii partenerului în timp ce o faci, și nu va trece mult până te va implora să îl lași să preia ceea ce faci tu. 

 

 

 


Comentarii


Lasa un comentariu

avatar

Subscribe

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a primii cele mai bune oferte.

Sari la bara de unelte