De ce este plin Facebookul de femei rănite

Categorie: atitudine | 0 comentarii
femei ranite

Uneori ies seara cu prietenii într-un club. Nu spargem mulți bani, dar ținând cont că ieșim destul de rar, mai facem din când în când câte o  aroganță. În aceste nopți am descoperit o treabă: Cu cât e clubul mai de fițe, cu atât femeile arată mai… (aici completați voi).

Stau în grupuri mici, mai mult dezbrăcate decât îmbrăcate și scanează mesele cu precizie. Dacă te pune diavolul să faci contact vizual cu ele ești deja bun de plată. Fetele au mersul lor și știu să joace bine. Însă niciodată n-am auzit vreun prieten zicând despre o femeie care îi face ochi dulci în club: P-asta o vreau de nevastă!

Uneori ți se rupe sufletul, când le vezi pierzându-și timpul cu băieții de bani gata. Nu durează mult până când umplu Facebook-ul de texte lacrimogene sau de articole de blog cu tentă feministă.

Dar tot o iau de la capăt pline de inocență.

Frumoaselor, hai să ne gândim puțin.  Cauți un bărbat tinerel care să aibă bani. Cu economia noastră, puțin probabil ca banii ăia să fie produsi prin forțe proprii. Și nu vreau să zic că banii de la părinți n-au valoare, așa ca am să fiu elegant: Băieții respectivi încă nu și-au demonstrat valoarea. Așa că nu te aștepta să fie un domn interesant și empatic doar pentru că are bani. Oricât de multe ai avea tu de oferit, el nu caută să primească. Și sigur n-o să îl convingi cu formele expuse la vedere.

Atât. Doar o părere. Sper că n-am stricat fantezia nimănui.


Comentarii


Lasa un comentariu

avatar

Subscribe

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a primii cele mai bune oferte.

Sari la bara de unelte