Cum să faci față la izolare cu colegul de cameră, partenerul, copiii și tine însuți

Categorie: atitudine | 0 comentarii

Până acum știm cu toții că distanțarea de ceilalți oameni în această perioadă este esențială ca să limităm răspândirea virusului Covid-19. În marea schemă a lucrurilor, acesta este un sacrificiu mic, care merită făcut pentru a crește siguranța tuturor

Sunt în izolare cu colegul de cameră

Ajută să vorbești despre un potențial conflict dinainte ca să împiedici lucrurile să devină mai rele. Trebuie să fii deschis legat de ceea ce simți și să eviți să arunci vina pe celălalt. Ajută ca fiecare să aibă zone private în casă ca să te relaxezi în singurătate dacă ai nevoie.

Dar dacă sunt doar eu cu copiii?

Există multe podcasturi simpatice pentru copii pe internet, tururi online de muzeu și video-uri educaționale. De asemenea poți ieși în parcuri unde nu sunt oameni sau să pastrezi o distanță mare față de acei oameni. 

Dacă copiii tăi sunt îngrijorați că nu pot să îi viziteze bunicii, sfatul este să nu îi minți. Explică-le ca e pentru binele bunicilor să nu vă vizitați în această perioadă.

Și dacă petrec dintr-o dată mai mult timp cu partenerul?

Vorbește despre ce să faci în momentele în care lucrurile vor deveni stresante. Este ok să admiteți că o să vă mai enervați și eventual să stabiliți un semnal care să însemne că este momentul să vă duceți în camere diferite, sau să înțelegeți că aveți nevoie să comunicați mai bine, sau că cineva are nevoie de o îmbrățișare sau să discutați despre emoțiile voastre.

Trebuie să fiți confortabili să cereți și să primiți spațiu. Deși pentru întâlniri nu e un moment bun, pentru parteneri care trăiesc în izolare e un moment minunat să faceți mai mult sex. 

Și dacă sunt singur?

Poți să te apuci de proiecte domestice și să oferi ajutor altor oameni de la distanță. Prinde bine să ții legătura cu cei dragi.

 

 


Comentarii


Lasa un comentariu

avatar

Subscribe

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a primii cele mai bune oferte.

Sari la bara de unelte