Cum să îți menții viața amoroasă fericită după ce faci copii

Categorie: relatii | 0 comentarii

Este una dintre cele mai vechi probleme din lume – faci un copil, și dintr-odată nu mai găsești timpul necesar pentru intimitate în cuplu. Cum te apropii de pat, copilul începe să plângă. 

Cum descoperi echilibrul între a fi mamă și a te bucura în continuare și de momente intime cu partenerul tău?

Revendică-ți nopțile

Să obișnuiești copiii să doarmă în paturile lor noaptea este cheia către a avea o relație sănătoasă cu partenerul tău. Astfel, te poți bucura de seri. Ar trebui să existe o rutină de la naștere: bebelușii nu știu la ce să se aștepte, tu trebuie să îi aștepți. Baia, să le citești, o păturică speciala pentru un pui de somn și băgatul la culcare. 

Nu trebuie să ai preconcepții despre ce înseamnă să fii sexy

Nu pune presiune asupra ta să arăți sexy. Da, să te epilezi complet de exemplu cu siguranță ajută, dar hai să fim serioși – când ai copii, să fii sexy e ultimul lucru pe lista ta de priorități. Ca să te simți sexy trebuie să nu mai ai griji precum scutece murdare, sau să citești o poveste copiilor. 

Imbrățișează spontaneitatea și nu te mai simți vinovată

Să ai copii îți oferă multe șanse să faci sex în mod spontan. Timp să fiți singuri se poate găsi când sunt copiii la școală, sau când se uită la un film. Lasă-ți copiii cu o bonă pentru câteva ore ca să ieșiți la o întâlnire. 


Comentarii


Lasa un comentariu

avatar

Subscribe

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a primii cele mai bune oferte.

Sari la bara de unelte